Hos Manden Med Jernet finder du din kilde til pæne, kreative og unikke skulpturer i jern, du kan bruge til at pynte dit hus og have med. I mit håndværk af forskellige jernskulpturer, er mine hjerter i jern specielt populære. 

Ligesom mine andre ydelser, har jeg altid stor fokus på at lave unikt og tilpassede løsninger, og tager derfor meget gerne imod special ønsker fra dig. Jeg prøver så vidt muligt også at dække bredt, og laver og leverer hjerter i jern i Mariager, men dækker det meste af Midtjylland. Jeg kommer derfor også ud til dig, befinder du dig i Havndal, Hobro, Randers eller nærtliggende byer. 

Kontakt mig her

Unikke designmuligheder med hjerter i jern

Jeg tilbyder i min forretning mange forskellige unikke designmuligheder, når det kommer til jernskulpturer i jern. Skulpturerne er derfor ikke kun flot udformet, men kommer også i forskellige stilarter og størrelser, så de kan passe ind i hvilken som helst have. 

Jeg har blandt andet fokus på at give dig valget imellem forskellige mønstre, fra dekorative og krusede hjerter i jern, til mere enkle og moderne design, skulle det passer mere i din smag. Ønsker du at skulpturen bliver tilpasset med forskellige farver og finish, tager jeg mere end gerne imod forespørgsler.

Forskellige størrelser og prisklasser af hjerter i jern

Jeg tilbyder et varieret udvalg når det kommer til designs, størrelser og prisklasser, så der er noget til enhver smag. Jeg er altid klar på enhver udfordring, så har du et ønske om at pynte din have til med metal hjerte af en større størrelse, hører jeg meget gerne fra dig. 

Metalhjerterne jeg laver findes i forskellige dimensioner, lige fra mindre størrelser der kan pynte indendørs i dit hjem, til større størrelser der kan skabe et stort blikfang ude i din have. Jeg vil samtidig lade dig være med i processen, når det kommer til at tilføje en personlig berøring til din haveudsmykning. 

Prisen afhænger meget af kompleksiteten af størrelsen du ønsker og eventuelle materialer, jeg kan derfor ikke give et definitivt svar før jeg ved nærmere. Du er altid velkommen til at give mig en beskrivelse og bestilling, så vil jeg hurtigt kunne give et uforpligtende tilbud.