Kørestole er for mange et vigtigt hjælpemiddel til mobilitet, og på mange måder også selvstændighed. Jeg er her for at sikre, at din kørestol fungerer optimalt, og leverer tjenester af reparation af kørestole i Randers, og de omkringliggende byer, og kommer ud til dig. Jeg er specialiseret i at kunne diagnosticere, reparere og vedligeholde kørestole af alle mærker og modeller, og har mere end 20 års erfaring med det.

Hos Hr. Jørgensen Rehab Service tilbyder jeg dig service og reparation på både el-kørestole og manuelle kørestole. Jeg har min servicebil fyldt udstyret med reservedele og diverse materialer, og kan i de fleste tilfælde få din kørestol til op at køre samme dag. Er skaden af større omfang, kan det kræve en større reparation. Har du derimod brug for hjælp til service og reparation af hjælpemidler, hjælper jeg dig gerne. 

Bestil tekniker her

Processen af service og reparation af kørestole 

At dine hjælpemidler, uanset om det er handicapudstyr eller kørestole, fungerer optimalt, kan være afgørende for din hverdag. Derfor går jeg igennem en grundig proces, for at kunne levere en service og reparation af kørestole, som du kan være tilfreds med. 

Inden jeg går i gang med selve servicen og reparation af kørestole, foretager jeg mig først en grundig evaluering af kørestolens tilstand. Det inkluderer blandt andet en inspektion af rammen, hjulene og dæk, bremserne, eventuelle elektroniske komponenter, og hvilke som helst andre komponenter for den sags skyld. Dette sikrer både dig og mig, at alle aspekter bliver undersøgt. 

Efter evalueringen kan jeg skabe en detaljeret oversigt over nødvendige reparationer, herunder udskiftning af dele, reparation af elektronik, smøring af bevægelige dele og justering af bremser og styring. Herefter kan jeg gå i gang med den nødvendige service eller reparation af kørestolen. 

Typiske problemer med kørestole, der kræver service 

Hyppigste problemer, omfatter ofte slidte dæk, defekte bremser, elektroniske problemer, rammeskader, eller problemer med sædet og ryglænet. Problemer som slidte dæk kan påvirke stabiliteten, mens defekte bremser udgør en stor sikkerhedsrisiko. Oplever du elektroniske problemer, kan det hurtigt påvirke styringen og mobiliteten, hvor defekte sæder og ryglæn kan påvirke komfort og bevægelighed. 

Uanset problemet, er mange mennesker meget afhængige af deres kørestol, derfor kan selv det mindste problem, være en stor og irriterende byrde for dem. Heldigvis har jeg foretaget utallige service og reparation af kørestole, og kan sagtens hjælpe dig, så din kørestol bliver så god som ny. 

Hør nærmere for service og reparation af kørestole i Randers

Uanset hvem du er, hører jeg gerne fra dig, og hjælper dig med at få din kørestol til at køre problemfrit igen. Jeg er beliggende i Havndal, men dækker gerne områderne omkring, og kommer ud til dig. Har du derfor brug for min service i Havndal, Hobro, Mariager, eller nærtliggende byer, kan jeg hjælpe dig. 

Kræver din kørestol en større reparation, har jeg et fuldt udstyret værksted nord for Randers, hvor jeg kan klare alle reparationer og specialløsninger. Kontakt mig på 60880994 eller på service@hrjoergensen.dk, og lad mig høre hvordan jeg kan hjælpe dig

Kontakt mig her