Står du og skal have serviceret eller repareret en eller flere loftlifte? Så står jeg til rådighed til at hjælpe dig, jeg kan servicere og reparere loftlifte i hele kommunen eller i enkelte områder. Det kommer helt an på hvad behovet er.

Jeg har mere end 20 års erfaring indenfor branchen, og er derfor kvalificeret til at udføre service og reparationer på loftlifte.

Kontakt os

De ting der gennemgås ved service af loftlifte er:

  • Sikkerheden
  • Batterier
  • Funktionaliteten
  • Skader
  • Remme og løftetilbehør
  • Løfte kapaciteten

Din loftlift skal have eftersyn én gang om året

Din loftlift skal som minimum have udført et eftersyn én gang om året, hvilket jeg kan være behjælpelig med. Jeg sørger for at, din loftlift overholder kravene og udføres efter krav- og prøvningsmetoden.

Jeg holder til nord for Randers, men udfører service og reparationer af loftlifte i hele Midtjylland nær Århus, Randers, Viborg og Silkeborg

Min servicebil er fyldt med et udvalg af reservedele samt materialer som gør det muligt for mig at servicere og reparere din loftlift.

Jeg udfører altid service og reparationer af loftlifte i højeste kvalitet, så du kan være sikker på at alt fungerer som det skal når jeg forlader opgaven.

Jeg sørger altid for at lave en aftale som ikke er til gene for borgeren og personalet når jeg skal udføre service og reparationer på loftlifte.

Ring og hør nærmere om mulighederne for service og reparation af loftlifte

Hvis du har nogle spørgsmål angående service og reparation af din loftlift, så er du mere end velkommen til at ringe og høre nærmere omkring dette.

Jeg står klar med råd og vejledning i forhold til hvad den bedste løsning kan være for dig.

Ring til mig på 60 88 09 94 eller send mig en mail på service@hrjoergensen.dk