At opretholde funktionelt handicapudstyr kan for mange mennesker være utrolig vigtigt, da deres hverdag er direkte afhængig af udstyret. Handicapudstyr er for mange mennesker afgørende for deres mobilitet og selvstændighed, hvilket jeg hos Hr. Jørgensen Rehab Service har fuldt forståelse for. 

Lige netop derfor sigter jeg så bedst muligt efter at kunne levere en førsteklasses service og reparation af hjælpemidler, så du ikke skal holdes tilbage af defekt udstyr. Jeg har over 20 års erfaring, og leverer service og reparation af hjælpemidler Havndal, og de fleste byer i Midtjylland.

Service og reparation af hjælpemidler: Jeg dækker det meste

Min ekspertise af service på og reparation af hjælpemidler dækker bredt. Efter at have arbejdet med handicapudstyr i et par årtier, har jeg stødt på de fleste opgaver. Jeg kan derfor selvsikkert sige, at jeg med stor sandsynlighed også kan hjælpe dig, uanset om det er reparation af kørestole, eller af udstyr. Af handicapudstyr, dækker jeg hovedsageligt:

  • Sæder
  • Armlæn
  • Toilet udstyr
  • Mindre polstrings opgaver
  • Mekanisk tilpasning
  • Montering af sæder,
  • Hjælp til af prøvninger
  • Programmering af el-kørestol

Står området du lige står og mangler hjælp til ikke på listen, er du altid velkommen til at kontakte mig for at høre om jeg ikke kan hjælpe dig.  Jeg har stor fokus på at udføre reparation af hjælpemidler i samarbejde med dig, så du skal undvære dit udstyr mindst muligt. 

Bestil tekniker her

Reparation af hjælpemidler med sikkerhed og kvalitet 

Sikkerhed og kvalitet er hjørnestenene i mit arbejde, når jeg servicerer handicapudstyr, og tilbyder reparation af hjælpemidler. Det er utrolig kritisk at dine hjælpemidler fungerer korrekt og sikkert, og jeg går derfor ikke før opgaven er udført korrekt. 

Når jeg servicerer dine hjælpemidler, vil jeg samtidig også kun gøre brug af reservedele og materialer af høj kvalitet. Jeg vil være sikker på, at dit udstyr fungerer pålideligt og opfylder de nødvendige sikkerhedsstandarder. 

Vil du vide mere?

Vælger du mig til at servicere dit handicapudstyr eller hjælpemidler, kan du stole trygt på, at jeg går langt for at sikre at dit udstyr og dets komponenter fungerer korrekt. Du er velkommen til at kontakte mig på 60880994 eller service@hrjoergensen.dk, for enten at booke et eftersyn, eller for at lære mere. 

Jeg holder til og tilbyder service og reparation af hjælpemidler i Havndal, men dækker det meste af Midtjylland. Har du derfor brug for min hjælp i Randers, Hobro, Mariager eller nærtliggende byer, kommer jeg også ud. Har du brug for hjælp til noget andet, dækker jeg bredt inden for service af hjælpemidler. Jeg kan derfor også hjælpe dig med: 

Kontakt mig her