Jeg har arbejdet over 20 år inden for branchen med handicapudstyr og el-kørestole. Hvor de fleste af årene er med udvikling og special tilpasning af el-kørestole.

Processen for en tilpasning starter med en afklaring af de aktuelle udfordringer omkring el-kørestolen. Denne afklaring foregår typisk på brugerens adresse eller på et hjælpemiddeldepot. Denne del er et samarbejde mellem brugeren og kommunens medarbejder, ofte terapeut, eller fysioterapeut. Der er jeg med for at komme med tekniske løsninger der kan opfylde begge sider.

Efter opmåling fremstiller jeg de specialtilpassede dele efter de mål og krav der er. Det foregår oftest på eget værksted, hvor der er de nødvendige maskiner, for at kunne opnå det ønskede resultat.

Efter fremstillingen monteres specialtilpasningerne, og i de situationer hvor det er påkrævet med en egentlig afprøvning hvor alle er der igen. Der er der også mulighed for at lave justeringer, og i det omfang hvor det er muligt klares disse på stedet. Derved opnås der besparelser i forhold til tiden der bliver brugt og brugeren skal ikke besværes unødigt.