Jeg har mere end 20 års erfaring med service og reparation af kørestole, jeg går op i at levere et specialtilpasset kvalitetsprodukt som gør at brugeren er fuldt ud tilfreds med sin kørestol.

Jeg ved hvor stor livskvalitet det giver brugeren af kørestolen, at det fungerer upåklageligt og derfor gør jeg altid mit ypperste for at kunden altid er tilfreds.

Jeg reparerer og servicerer både El-kørestole og manuelle kørestole.

Jeg har en servicebil med et udvalg af reservedele og diverse materialer, så det er muligt i et hvis omfang, at kørestolen kommer ud og kører allerede samme dag.

Der kan dog opstå situationer hvor skaden er af et omfang, hvor en større reparation er nødvendigt.

Til disse tilfælde har jeg et fuldt udstyret værksted nord for Randers, hvor jeg kan klare alle reparationer og specialløsninger.

Slid på manuel kørestol og en el-kørestol

Vi kommer ikke udenom at både el-kørestole og manuelle kørestole er udsat i hverdagen, både for større og mindre uheld.

Da man som bruger af en kørestol, anvender denne i størstedelen af dagen og derfor er der et stort behov for reparationer af kørestole.

Jeg gør mit ypperste for at kunne reparere og servicere din kørestol hos dig, så du kan anvende den efter mit besøg, men der kan være tilfælde hvor det er nødvendigt at tage den med på mit værksted.

Jeg har mange års erfaring i at finde den bedste løsning, så jeg så vidt muligt minimerer tiden hvor din kørestol ikke kan bruges.
 

Kontakt Hr. Jørgensen for service eller reparationer af din kørestol

Uanset om du er privatperson, eller om det er kommunen der har brug for servicering og reparationer af kørestole, så kan i trygt ringe til mig. Jeg står klar med råd og vejledning i forhold til hvad der bedst opfylder jeres behov.

I kan kontakte mig på 60 88 09 94 eller på mail service@joergensen.dk