Havekunst i jern fra Manden Med Jernet tilbyder en række forskellige skulpturer, så du kan puste mere liv i din have. Med fokus på kreativitet, kvalitet og skønhed, kan jeg præsentere dig for et bredt sortiment af jernskulpturer, lavet til at pynte din have. 

Jeg lever skulpturerne i mange forskellige former og designs, og byder dig velkommen til at kigge forbi og se på min havekunst i jern i Havndal. Ved du allerede hvad du vil have, eller ønsker en skræddersyet løsning, leverer jeg til det meste af Midtjylland, og kan komme ud med skulpturen om end du er i Randers, Hobro, Mariager eller nærtliggende byer. 

Kontakt mig her

Unikt og tilpasset havekunst i jern 

Jeg stræber mig altid efter at lave unikke, flotte og sjove håndlavet skulpturer, og tilbyder at arbejde tæt sammen med dig, så du kan få jernskulpturer der efterkommer dine ønsker. Min havekunst i jern kan nemt afspejle forskellige stilarter og æstetikker, uanset om du ønsker noget klassisk elegance, noget abstrakt, eller en skulptur der skal symbolisere natur og dyr. 

Har du måske en specifik vision der kræver noget helt særligt, vil jeg mere end gerne hjælpe dig med at følge din drøm til dørs. Uanset om det er en havefigur, et plantestativ eller noget helt tredje, tager jeg imod dine ønsker og levere en unik havekunst i jern til dig. 

Jeg vil tage højde for din smag, dine haveomgivelser og specielle anmodninger, da mit mål er at levere en skulptur der ikke kun er flot og æstetisk at kigge på, men også skal være personlig og udstråle din stil.