Engagementet i at forbedre livskvaliteten for mennesker med handicap hos Hr. Jørgensen Rehab Service har været kerneværdien i min forretning i mange år.

Med årene har min ekspertise inden for service og reparation af hjælpemidler samtidig givet mig en bred erfaring og dyb passion for metal- og jernarbejde. Derfor kan jeg nu med stolthed og passion for mit håndværk, præsenterer Manden Med Jernet, hvor jeg tilbyder jern pynt og skulpturer, til hus og have. 

Min erfaring inden for handicapudstyr og hjælpemidler, har givet mig en unik indsigt i de mange aspekter af metal- og jernarbejde. Ligesom med mine andre services, tilbyder jeg levering af jernskulpturer i Havndal, men kommer også gerne ud til dig med mine jernskulpturer i det meste af Midtjylland, om end det er Randers, Hobro eller Mariager

Kontakt mig her

Jernskulpturer i alt fra haveudsmykning til husdekoration

Mit udvalg af jernskulpturer varierer og tilpasses efter lige netop dine ønsker. Ønsker du for eksempel at pynte på dine udendørsområder, om du vil tilføje liv til din for- eller baghave, har jeg i forvejen et udvalg af havekunst i jern som du kan vælge imellem, alt fra blomster- og dyremotiver, til abstrakte kunstværker.

Har du derimod allerede gjort dig nogle tanker, tager jeg altid åbent imod ønsker, og vil i langt de fleste tilfælde kunne efterkomme dem. Du vil derfor kunne få skræddersyet og tilpassede jernskulpturer, der er 100% unikke. 

Mit udvalg af skulpturer strækker sig også langt ud over haven. Jeg laver og designer også skulpturer til husdekoration, der kan tilføje en unik og personlig præg til dit hjem. Jeg laver gerne tilpassede løsninger og tager imod ønsker fra dig, så du kan få et jernkunstværk der passer til din indretningsstil og personlighed.